Mata & Campaña Perruquers - Lleida 4.15

Carrer Vila Antònia, 13 baixos
Lleida, 25007
Spain
Download vCard Share
Send Message Add Review

About Mata & Campaña Perruquers

Mata & Campaña Perruquers Mata & Campaña Perruquers is one of the top rated place listed as Hair Salon in Lleida , Aesthetics in Lleida , Image Consultant in Lleida ,

How to contact Mata & Campaña Perruquers ?

More about Mata & Campaña Perruquers

En 1952, Eduard Mata Vilalta, va començar a treballar a la barberia del seu avi amb només 10 anys d’edat. Eduard Mata renovà el concepte de barberia a Lleida i, d’aquesta manera, es va convertir en el precursor de la perruqueria del futur, gairebé com les que tenim actualment. En aquell moment la seva perruqueria va ser una novetat en tota la ciutat. Tres anys més tard, va ampliar el negoci obrint una perruqueria per a senyores i un institut de bellesa.

Paquita Campaña va començar en el món de la perruqueria a Tarragona, amb 13 anys d’edat. Al 1971, es va traslladar a Lleida per a treballar amb Eduard Mata i va ser al 1975, quan l’Institut de Bellesa E.Mata va passar a dir-se Mata Campaña, perruqueria i institut de bellesa.
Al 2002, el negoci, es va traslladar novament, no obstant, aquesta vegada només va ser dos edificis més enllà. Mata Campaña va obrir en el mateix carrer, Vila Antónia, però en el número 13. El nou local va ampliar el negoci, convertint-se en una Societat Limitada, Mata & Campaña S.L.
Désireé-Yves Mata Campaña, s’incorporà al negoci i a la societat.

A l’actualitat, Mata & Campaña perruquers és una societat formada per Eduard Mata, Paquita Campaña i Désireé-Yves Mata Campaña. Una societat que treballa activament amb un equip humà de professionals i amb una experiència de 50 anys que els avala, estant sempre d’actualitat i seguint les últimes tendències del mercat.


Where is Mata & Campaña Perruquers located ?

TOP10 PLACES NEAR TO MATA & CAMPAñA PERRUQUERS

Updates from Mata & Campaña Perruquers

Review Mata & Campaña Perruquers

   Loading comments-box...